Vores 4 bedste tips til at gemme kabler væk

Tips til at gemme kabler og ledninger væk

Der er ingen arkitekt i hele verden, der har designet et værelse med kabler der  er synligt før øjet, der ligger som som en roderede på gulvet. Men på trods af dette er ledninger og kabler en fast funktion i ethvert hjem og det ved enhver arkitekt. Vi vil gerne have en TV og andre apparater der kræver lange kabler. For slet ikke at tale om belysning, internetforbindelse osv. Selvsagt er der udfordringer for mange med de mange ledninger.

Der er heldigvis muligheder til at gøre noget ved situationen. Her får du 4 gode løsninger, der holder kablerne væk fra dit synfelt. 

1. Gem kablerne væk i kabelskjulere

kabelskjulere fås i mange designs og størrelser, men er i princippet er det samme: Den nederste del af kanalen limes eller skrues fast. Kablerne trækkes derefter ind i kanalen og trykkes ind, inden låget trykkes ind med et klik. Hvis du kigger på billeder så ser du en kabelskjulere som er tilpasset fodlisten, man ser engang at der er en kabelskjulere, eller kabler. 

2. Gem kablerne bag fodlisterne

Der findes faktisk flere typer af fodliste i både træ og plast, klassisk glatte og profilerede, der kan bruges til at kunne trække kabler, højttalerkabler og lignende igennem uden at de er synlige på nogen måde. Kabel reparation Elektriker & El-installatør bruger disse som regel ved nybyggeri og renovering. 

3. Bag tapetet i væggen – indfaset med rillefræser 

Som en kreativ gør-det-selv-mand eller kvinde kan du skjule en hel flok ledninger og kabler i hjemmelavede kabelkanaler, der er camoufleret for helt at blande sig med baggrunden. En ulempe er at de kræver en del arbejde. 

4. Bag større møbler

Du kan skjule alle slags kabler og ledninger samt både små og store kabelkanaler og rør bag f.eks. en stor reol.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Brug for hjælp af Sjællands mest erfarne kabel reparatør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.