Boret ind i et kabel eller en ledning i væggen reparation

Boret ind i et kabel eller en ledning i væggen reparation →

Har du boret ind i et kabel?

Hvis du har boret ind i en ledning i væggen eller i gulvet så er der hjælp at hente hos Kabel Reparation Elektriker & Elinstallatør, vi har 20 års erfaring med at reparere kabler i København og på Sjælland. 

Må Jeg selv reparere en ødelagt kabel i væggen?

I kort, nej det må du ikke, at udføre arbejde på den faste elinstallation uden autorisation er stramt ulovligt og skal udføres af en autoriseret elektriker eller el-installatør som os. Vi er en del af Norh autoriserede via. CVR. 40323279 og der bliver altid taget dokumentation på det autoriserede el-arbejde som vi laver. Inkl. reparation af ødelagt ledning som en dig eller en anden kunde boret i. 

Hvordan reparere man skaden, hvor jeg har boret ind i et kabel?

Elektrikeren eller el-installatøren vil lave lidt plads i væggen og splitte kablet. Efterfølgende samler installatøren kablerne igen i så kaldt pressemuffer og så dækkes kablet med strømpefleks, som er et slags skal af plastik.

Hvem reparere min væg, elektrikeren?

Reparere elektrikeren væggen efterfølgende eller hvad gør jeg? Du kan selv købe spartelmasse, slibe og male, eller så kan du bruge vores maler til at dække øver det grimme hul i din væg.

Hvad koster en reparation efter et ødelagt kabel?

Når nogen er kommet til at bore ind i et kabel, så er de ofte tale om en akut fejl hvor en elektriker døgnvagt skal tilkaldes, derfor er prisen på at bore ind i et kabel høj. Bore ind i kanel pris fra 4.900 eksklusive moms. er sædvanligt.

 

Har du boret ind i en ledning, bare rolig det sker for hundredvis af danskere hver år og der er hjælp at hente! Ring os i København & Sjælland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on pocket
Pocket
Share on whatsapp
WhatsApp

Brug for hjælp af Sjællands mest erfarne kabel reparatør

2 reaktioner

  1. Tak for en velskrevet artikel om at bore ind I et kabel… For nogle dage siden kom jeg selv til det og ja de var sku ikke den sjoveste oplevelse, oveni fik jeg stødt..
    Heldigvis var der en rigtigt god elektriker til at hjælpe med reparation af kablet som jeg borede i stykker. x) Alt godt nu!

    1. Hej Lars, tusind tak for de pæne ord. Godt at du fik den hjælp som du havde brug for pågældende dag akut. Dbh Kabel Reparation Elektriker & Elinstallatør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *