Boret ind i et kabel eller en ledning i væggen reparation

Boret ind i et kabel eller en ledning i væggen reparation →

Har du boret ind i et kabel?

Hvis du har boret ind i en ledning i væggen eller i gulvet så er der hjælp at hente hos Kabel Reparation Elektriker & Elinstallatør, vi har 20 års erfaring med at reparere kabler i København og på Sjælland. 

Må Jeg selv reparere en ødelagt kabel i væggen?

I kort, nej det må du ikke, at udføre arbejde på den faste elinstallation uden autorisation er stramt ulovligt og skal udføres af en autoriseret elektriker eller el-installatør som os. Vi er en del af Norh autoriserede via. CVR. 40323279 og der bliver altid taget dokumentation på det autoriserede el-arbejde som vi laver. Inkl. reparation af ødelagt ledning som en dig eller en anden kunde boret i. 

Hvordan reparere man skaden, hvor jeg har boret ind i et kabel?

Elektrikeren eller el-installatøren vil lave lidt plads i væggen og splitte kablet. Efterfølgende samler installatøren kablerne igen i så kaldt pressemuffer og så dækkes kablet med strømpefleks, som er et slags skal af plastik.

Hvem reparere min væg, elektrikeren?

Reparere elektrikeren væggen efterfølgende eller hvad gør jeg? Du kan selv købe spartelmasse, slibe og male, eller så kan du bruge vores maler til at dække øver det grimme hul i din væg.

Hvad koster en reparation efter et ødelagt kabel?

Når nogen er kommet til at bore ind i et kabel, så er de ofte tale om en akut fejl hvor en elektriker døgnvagt skal tilkaldes, derfor er prisen på at bore ind i et kabel høj. Bore ind i kanel pris fra 4.900 eksklusive moms. er sædvanligt.

 

Har du boret ind i en ledning, bare rolig det sker for hundredvis af danskere hver år og der er hjælp at hente! Ring os i København & Sjælland

Hvis du har boret ind i en vandledning – Kontakt vandskadeservice firma

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Brug for hjælp af Sjællands mest erfarne kabel reparatør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.