Overgravet kabel eller stikledning pris

Overgravet kabel eller stikledning? Her finder du nødvendig info om hvad du skal gøre hvis du har overgravet et kabel - Ring for elektriker døgnvagt

Måske er du ved at bygge nyt, lejer dig en gravemaskine og så sker det værste… Pludseligt imens du gravet kan du mærke at du får fat i noget i jorden og pludseligt ser du din kone i vinduet som vifter. Hun åbner vinduet og siger at strømmen er gået, og så  forstår du med det samme; at strømmen er gået fordi at du har overgravet et kabel.

Overgravet et kabel, hvad nu?

Som privatperson er der ikke meget andet end at tage fat i et autoriseret elektrikerfirma, eventuelle forsikringsselskab og elnetselskab.

Den første du skal ringe til når du har overgravet et kabel, er en autoriseret elinstallatør virksomhed, som kan reparere skaden akut. Du skal have fat i et autoriseret firma med både døgnvagt og gravmand, som kan hjælpe dig med at løse problemet.

Du må nemlig ikke selv gøre noget, medmindre du er autoriseret elinstallatør selv og har et autoriseret selskab. Du kan finde en lokal autoriseret elinstallatør virksomhed her. Eller hvis du skaden er sket i København eller på Sjælland så er du velkommen at ringe til os.

Vi er et autoriseret elinstallatørvirksomhed i København med elektriker døgnvagt (CVR 40323279). Vi har valgt at specialisere os på kabel og stikledning reparationer i København og på Sjælland.

Hvad er prisen på et overgravet kabel?

Hvad det koster for dig at overgrave et kabel anhænger til stor del hvad de er for kabel som du har overgravet. Prisen er fra 15.000 til 120.000kr alt efter om de er en stikleding eller om det er en fiberkabel.

At det koster mange penge at få repareret en overgravet kabel beror som regel på at de er en akut ydelse og f.eks. en fiberkabel (fibernet, fiberledning… kært barn har mange navn) som du har gravet over er der en sandsynlighed for at kablet ikke bare kan repareres, hele kablet skal trækkes på ny.

Kabel Reparations El-installatør reparerer kabel København
Kabel Reparations El-installatør reparerer kabel København

Hvordan foregår en reparation af et overgravet kabel

Før det første skal der laves plads til elektrikeren eller elinstallatøren så at de kan reparere kablet. Det er gravmandens opgave. Når de nu er gjort plads for elinstallatøren starter han ellers hendes arbejde med reparation af overgravet kabel. 

Når kablet er lappet sammen, testet i el-tavlen og alt virker fint, så fyldes hullet som regel igen igen med grus. Færdig. 

Har du brug for hjælp med et overgravet kabel, stikledning eller ledning?

Vi hos Kabel Reparation Elektriker & El-installatør står til rådighed som døgnvagt elektriker København og på Sjælland. Kontakt os for akut hjælp til overgravet kabel nu. Vi er glade for at hjælpe alle vores kunder i en svar situation. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Pocket
WhatsApp

Brug for hjælp af Sjællands mest erfarne kabel reparatør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.